Barclays Daily

Direktlänk till inlägg 26 januari 2011

Omgångens - Omgång 8

Av Barclays Daily Report - 26 januari 2011 13:18

Den 8:e omgången av Barclays Premiership har äntligen gått av stapeln och de har bjudits på några riktigt rafflande toppmöten i alla divisioner som har varit riktigt jämna, 7 av 20 matcher har slutat oavgjort och sen har vi haft några riktiga utklassningar.
En omgång som haft allt alltså, och nu ska ni få höra utmärkelserna...

Omgångens Lag: Manchester United FC
En match som enligt mig innan var till Liverpools favör med tanke på tabellplaceringen och hemmafördelen, men Tunemar95 lyckas på någotvis peppa killarna rejält och de tar verkligen åt sig, man styr spelet hela matchen inför Liverpools publik på anrika Anfield. Matchen slutar 0-2 till Manchester och chanserna blir 1-2, Manchester är riktigt effektiva alltså och de sätter alla chanserna de får vilket är mycket viktigt vid sådana här tajta matcher.

Omgångens Coach: Marcusbjo (Fullham FC)
Han gjorde allting rätt inför den här matchen, punktade dirigenten, förberedda hur Port Vale skulle spela och fick till sin egen uppstälning så att sitt lag spelade en riktigt försiktig fotboll med en tajt deffensiv som gjorde att hemmafavoriten Port Vale bara fick en chans i matchen. Gästande Fullham fick dock 4 trots att Port Vale vann bollinnehavet och jag tycker det är verkligen tråkigt att inte Fullham kunde sätta fler bollar.
Men enligt mig är det här en coach"seger" för utan Marcusbjo vid rodret den här matchen hade nog Fullham aldrig spelat 1-1 och fått med sig ett otroligt välbehövt poäng för att kunna hänga på de övriga lagen i täten.

Omgångens Målvakt: Ali Al-Habsi (Wigan Athletic FC)
Kan ni tänka er känslan Ali Al-Habsi hade när han stog där i målet på The Matchroom Stadium och såg de regerande mästarna Leyton Orient gå ut på sin egna plan, framför sina egna förväntansfulla supportar?
Nej, det är nog inte det lättaste att hålla fokuset på matchen och inte få tankarna att flyga till något annat när Leyton ständigt har bollen i Port Vales anfallszon. 4 skott fick han på sig och släppte bara in 1 och de vart oavgjort.
Men de måste ha känts som en seger för Ali när han såg Leytons hoppfulla supportrar lämna arenan i ett helt annat humör än vad det var innan matchen. Men som man brukar säga, skadeglädje är sann glädje.

Omgångens Back: Emerson Saraiva (Nottingham Forest FC)
Emerson och hans backkolleger höll Luton borta från deras mål hela matchen, men även Luton höll Nottingham borta.
Matchen såg mörk ut och ingen vinnare skulle koras, det var 0-0 i chanser och lagen skulle få 1 poäng var, tills i 95:e minuten då Emerson får bollen i egen zon och lyckas hitta Axel Rosvall i motståndarnas straffområde som kunde dundra in den avgörande baljan som fick Nottinghams coach Mff_Killen att gråta av lycka.
Efter matchen kom det anklagningar från några av Lutons supportrar att Emerson skulle använda sig av det så kallade "wallhacket" vilket är ett fusk som finns i spelet CS, men Emersons agent fåt bort anklagelserna med kommentaren att det kallas spelöverblick.

Omgångens Mittfältare: Rolf Rydén (Exeter City FC)
Istället för en egen motivering klistrar jag in händelseförloppet i matchen mellan Exeter och Hull.
59 1 - 0 Nick på inlägg: Målskytt är Rolf Rydén assisterad av Kent Foodlittle
77 2 - 0 Skott efter hörna: Målskytt är Kent Foodlittle assisterad av Rolf Rydén
88 3 - 0 Långskott: Målskytt är Rolf Rydén assisterad av Gunvald Gunnemark

Omgångens Anfallare: Michael Owen (Manchester United FC)
Jag berättade i motiveringen för omgångens lag att Manchester hade fått 2 chanser i matchen mot Liverpool och satt båda, men jag nämnde inte att det var Michael Owen som stod för båda målen.
Och hur gammal är han då?
18!!
Och spelare redan som en väletablerad superstjärna.

Omgångens Snackis: 1-1...
Det alltid bittra resultatet 1-1, man gör mål men motståndaren kvitterar. Denna omgång slutade 6 stycken matcher 1-1, och även min :'/.

If your'e not IN, you can't WIN.
Jösen


                                            Publicerare:
Anton_S



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Barclays Daily Report - 13 februari 2011 19:47

Resan Genom Barclays Premiership 2 - Av Hamm3RoX. ...

Av Barclays Daily Report - 13 februari 2011 19:36

  Sunderland AFCPremier League, Barclays PremiershipManager: Anton_S.Den här säsongen är snart slut, den har gått riktigt fort! Och ungdomsslaget från norra England Sunderland AFC är fortfarande segerlösa i Premier Leagues botten. Ska dem lycka t...

Av Barclays Daily Report - 9 december 2010 21:14

  Leyton Orient FC.Premier League, Barclays Premiership.Manager: RobiN_1337Hej RobiN_1337 GRATTIS TILL FÖRSTA PLATSEN! Hur känner du dig nu efter att du vunnit Premier League för första gången? Du har ju varit nära men aldrig riktigt lyckats. Känn...

Av Barclays Daily Report - 1 december 2010 21:14

  Stoke City FC.League Two, Barclays Premiership.Manager: Hamm3RoX Efter att Hamm3rox tagit över laget och köpt några erfarna spelare så står det nu klart att man satsar för framtiden, detta bekräftas även efter styrelsens och Hamm3rox senas...

Av Barclays Daily Report - 18 oktober 2010 22:07

  Millwall FC.The Championship.Manager: Nema21.Utslagna ur cupen med sammanlagt 2-3 mot Leyton Orient. Millwall gjorde två riktigt bra matcher och visar även att dem kan pressa lagen i PL. Och drömmarna om PL lever nog. Millwall förlorade första ...

Sök i bloggen

Fråga mig

1 besvarad fråga

Presentation

Här kommer det komma upp intressanta pressmeddelanden om lagen i Barclays Premiership.

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards