Barclays Daily

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2010

Utslagna ur cupen, mot topp lag!

Av Barclays Daily Report - 18 oktober 2010 22:07

 
Millwall FC.

The Championship.
Manager: Nema21.

Utslagna ur cupen med sammanlagt 2-3 mot Leyton Orient. Millwall gjorde två riktigt bra matcher och visar även att dem kan pressa lagen i PL. Och drömmarna om PL lever nog. Millwall förlorade första mötet med 1-0, och i senaste mötet blev det 2-2 och Millwall pressade Leyton hyfsat. 

Men Millwall fick känna sig slagna när slut signalen gick, men spelarna och tränaren såg inte allt för missnöjd ut. Millwall hade ledningen med 2-1 i matchen men Leyton kvitterade i 62:a minuten och det stod sig matchen ut. Vi tog oss en snack med Nema direkt efter slutsignalen.

Tjenare nema, vilken match ni gjorde!
- Hejhej, jo det var en väldigt bra match från båda håll. Vi pressade på och gjorde två fina mål. Det hade varit roligt att gå vidare men det de tankarna satt långt inne. Men vi lyckades spela 2-2 och det känns nästan som en vinst. Det är bara att gratulera Leyton som är det bättre laget på alla sätt och vis. Jag känner mig riktigt nöjd och var rejält taggad när vi tog ledningen så tidigt i matchen. Och även när vi gjorde 2-1 målet, då kändes det som att "nu är det nära". Men dem kvitterade och det var bara att försöka pressa mer men Leyton stod emot bra och ja det var ett faktum att fjolårets cupsegrare hade slagit ut oss, ingen skam över det. Bara en massa beröm på killarna som visar en enorm fightingspirit. Visst hade det varit roligt att gå vidare, jag är varken besviken eller missnöjd. Utan mer lättad att det är över. Och nu kan vi fokusera allt på ligan!

Det låter nästan som att ni har vunnit ligan?

- Haha ja det känns nästan som det, även fast det är långt ifrån allt. Men jag är så nöjd, så nu är det bara att kämpa vidare efter detta slag. Vi kommer kämpa om att försöka ta oss upp, det är inte omöjligt så det är bara att visa vägen så kan det lösa sig. 

Du verkar grymt självsäker, tror du på avancemang?
- Ja just nu är jag det, upprymd och glad också. Chanserna finns alltid, det är bara frågan om vi räcker hela vägen. Jag hoppas och tror att vi kan, vi vill i alla fall. Vem vill inte?..hejs!

Efter slutsignalen gick Nema fram till Leyton's tränare, skakade hand som man brukar göra och sa några lättsamma ord. Han var inte besviken, eller missnöjd. Men man tror nog att han gärna skulle ha viljat slå ut Leyton! 

                                                         Reporter: Anton_S

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Barclays Daily Report - 13 februari 2011 19:47

Resan Genom Barclays Premiership 2 - Av Hamm3RoX. ...

Av Barclays Daily Report - 13 februari 2011 19:36

  Sunderland AFCPremier League, Barclays PremiershipManager: Anton_S.Den här säsongen är snart slut, den har gått riktigt fort! Och ungdomsslaget från norra England Sunderland AFC är fortfarande segerlösa i Premier Leagues botten. Ska dem lycka t...

Av Barclays Daily Report - 26 januari 2011 13:18

Den 8:e omgången av Barclays Premiership har äntligen gått av stapeln och de har bjudits på några riktigt rafflande toppmöten i alla divisioner som har varit riktigt jämna, 7 av 20 matcher har slutat oavgjort och sen har vi haft några riktiga ...

Av Barclays Daily Report - 9 december 2010 21:14

  Leyton Orient FC.Premier League, Barclays Premiership.Manager: RobiN_1337Hej RobiN_1337 GRATTIS TILL FÖRSTA PLATSEN! Hur känner du dig nu efter att du vunnit Premier League för första gången? Du har ju varit nära men aldrig riktigt lyckats. Känn...

Av Barclays Daily Report - 1 december 2010 21:14

  Stoke City FC.League Two, Barclays Premiership.Manager: Hamm3RoX Efter att Hamm3rox tagit över laget och köpt några erfarna spelare så står det nu klart att man satsar för framtiden, detta bekräftas även efter styrelsens och Hamm3rox senas...

Sök i bloggen

Fråga mig

1 besvarad fråga

Presentation

Här kommer det komma upp intressanta pressmeddelanden om lagen i Barclays Premiership.

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards