Barclays Daily

Direktlänk till inlägg 9 december 2010

Q_Q Intervjuar Rob!N_!337

Av Barclays Daily Report - 9 december 2010 21:14

 
Leyton Orient FC.

Premier League, Barclays Premiership.
Manager: RobiN_1337

Hej RobiN_1337 GRATTIS TILL FÖRSTA PLATSEN! Hur känner du dig nu efter att du vunnit Premier League för första gången? Du har ju varit nära men aldrig riktigt lyckats.
Känns helt underbart, att sedan få vinna den sista matchen med 1-0 också känns extra skönt och slå Coventry i den näst sista omgången och verkligen visa vilket lag som är bästa denna säsongen.

Hur reagerade du när Anton_S plockade in Madness 2 minuter innan matchtid? Tyckte du det var fel?
Ja, jag tyckte det var en anning fel, hade ingen som helst chans att ändra taktiken och hade varit sjukt förbannad om jag inte hade vunnit matchen. Men hade det på kän att någon skulle komma in bara några minuter innan matchstart, men kunde tyvärr inte vara inne då. :P

Din trupp börjar nu bli mycket "rutinerad", vad har du för tankar att göra med truppen nästa säsong? Dina rutinerade nyförvärv som du värvade förra säsongen kanske inte håller så mycket mer, blir det att byta ut mot juniorer?
Nah inte till nästa säsong i allafall, har 15 spelare som har 13+ i UV trots den höga medelåldern och hoppas att den ska kunna utvecklas, kanske sälja 2-3 spelare för att köpa in några yngre spelare, men gillar inte att spela med ungdomslag. Är en manager som alltid vill vinna därför jag har ett så pass gammalt lag som jag har.

Vilket lag ser du mest ifram emot att se efter förändringsrapporten? Förutom ditt egna lag då.
Ditt lag (Tottenham Hotspur FC) ska bli intressant att följa, men även konkureterna till nästa säsong, Coventry och tror även att Southampton kan bli farliga nästa säsong så ska även följa dears förändringsrapport.


Såg att du vunnit 4-5 VIP Priser denna säsongen, var det något du satsade på från början? 4-5 VIP Priser är ju riktigt bra på en säsong.
Ja det var det defintivt, att vinna ligan var ett mål jag satte upp innan säsongen, och dom flesta verkade även tror på att vi skulle vinna. Att det sedan var VIP-Priser med i potten gjorde att det blev än mera intressant att vinna och satsade verkligen allt på ligan.

Något annat du skulle vilja säga till medlemmarna i Barclays Premiership? Har det varit en lyckad säsong med mycket aktiva medlemmar, har motståndet varit bra? The__Champione var ju riktigt nära att stjäla första plasten från dig.
Tycker att ligan är helt fantastisk, helt klart den bästa ligan jag har varit med i och den blir mer och mer aktiv för varje vecka känns det som, många nya som kommit in och alla är aktiva i pressen riktigt roligt att se. Motståndet förutom T__C har denna säsongen faktiskt inte varit något vidare, inget annat lag har riktigt fått till de och har tappat poäng i rätt så enkla matcher, nae det var "The Big 2" som T__C sa, som har dominerat ligan totalt denna säsongen.

Då tackar jag dig för denna korta intervju, grattis ännu en gång till första platsen Robin!
Tack själv mannen! Haha tackar, på återhörande hoppas jag!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Barclays Daily Report - 13 februari 2011 19:47

Resan Genom Barclays Premiership 2 - Av Hamm3RoX. ...

Av Barclays Daily Report - 13 februari 2011 19:36

  Sunderland AFCPremier League, Barclays PremiershipManager: Anton_S.Den här säsongen är snart slut, den har gått riktigt fort! Och ungdomsslaget från norra England Sunderland AFC är fortfarande segerlösa i Premier Leagues botten. Ska dem lycka t...

Av Barclays Daily Report - 26 januari 2011 13:18

Den 8:e omgången av Barclays Premiership har äntligen gått av stapeln och de har bjudits på några riktigt rafflande toppmöten i alla divisioner som har varit riktigt jämna, 7 av 20 matcher har slutat oavgjort och sen har vi haft några riktiga ...

Av Barclays Daily Report - 1 december 2010 21:14

  Stoke City FC.League Two, Barclays Premiership.Manager: Hamm3RoX Efter att Hamm3rox tagit över laget och köpt några erfarna spelare så står det nu klart att man satsar för framtiden, detta bekräftas även efter styrelsens och Hamm3rox senas...

Av Barclays Daily Report - 18 oktober 2010 22:07

  Millwall FC.The Championship.Manager: Nema21.Utslagna ur cupen med sammanlagt 2-3 mot Leyton Orient. Millwall gjorde två riktigt bra matcher och visar även att dem kan pressa lagen i PL. Och drömmarna om PL lever nog. Millwall förlorade första ...

Sök i bloggen

Fråga mig

1 besvarad fråga

Presentation

Här kommer det komma upp intressanta pressmeddelanden om lagen i Barclays Premiership.

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards