Barclays Daily

Direktlänk till inlägg 15 september 2010

Millwall News

Av Barclays Daily Report - 15 september 2010 22:01

 
Millwall FC

Championship, Barclays Premiership.
Manager: Nema21


I och med segern mot Leeds så ligger laget på 5e plats i ligan, fast med samma poäng som birmingham. Det är 2 matcher kvar och det är ganska jämnt vid uppflyttningslinjen. Vem ska ta sig upp? 


Den senaste veckan har Millwall varit managerlös och har fått tagit hjälp av den assisterande tränaren och ungdomstränaren, som har gjort ett helt okej jobb. Mest överraskande var nog borta segern mot Leeds. När Millwall tog emot Leeds på hemmaplan blev det förlust, men nu en vinst. Så kan det gå ibland.


Daniel Pacheco, Millwalls talangfulle anfallare visar fortfarande att han ska ha en plats i startelvan genom att förtsätta göra mål. Han är i en hysteriskform och hoppas han håller hela vägen ut. Resten av spelarna visar god form på träiningarna men på matcherna blir det inte samma sak. Dem visar god kämparglädje och är väldigt lojala, men det går inte alltid som dem vill. Men genom några nyckelspelare så tar Millwall fortfarande poäng, vilket gör dem ganska oberäkliga. Finns det någon som vet vart dem har Milwall.


Scoutingveckan i Turkiet var bra. Dem kollade upp några få spelare som var mest intressanta, men såg många andra som också imponerade. Dock inga talanger, men fortfarande högt kvalificerade spelare som kanske kan lockas till The Den.


" Det var en vädligt varm dag, när jag och Danny satt på en risig läktare som var nära på att rasa närsom. Det var en träningsanläggning för turkiska avdankade fotbollsproffs. Vad gjorde vi här egentligen? Jo vi hade fått nys på en riktigt stabilback, som har visat upp sig i det Turkiska landslaget under Nemas tid där. Och efter en stund kom han ut på planen och dominerade i luftrummet. Ilyaz Karabacak, 22årig back som blev skadad och har haft 2 säsongers rehab. Andra spelare irrade runt där som höns och det kändes som att det var korpenklass på högnivå. Så vi satt där och svettades medans spelarna sprang runt. När det äntligen var slut så fick vi oss ett snack med Ilyaz. Han var vädligt glad att se Nema och han var väldigt intresserad av att provspela med Millwall."


"Han berätta även att det hade varit en tung tid för honom, 2 benbrott och ett avsparkat nyckelben han stått ivägen för hans karriär. Men nu är han på benen igen och vill gärna börja spela. Han medgav även att han var klubblös då han ansågs som överflödig när han var skadad. Vilket gjorde att han tappade glöden för fotboll för ett slag. Men sedan hittade han några gamla kompisar och även andra spelare som hade spelat på högnivå men lagt av. Dem spelarna hade startat ett nytt lag, eller team. Ett kompis team utan några som helst förvätningar. Dem ville bara ha kul. Det hade hjälpt honom att hitta glöden igen och nu ville ha fortsätta sin karriär. Han har väldigt mycket folk bakom sig, som stöttar honom och att få komma till England vore en dröm."


"Så vi berättade hur läget såg ut i laget och att vi låg bra till, vilket gjorde honom bara mer inspirerad. Han sa att han skulle fixa några saker sedan höra av sig, samma dag. Vilket han gjorde, 5 timmar senare när det nästa var ännu varmare ute hörde han av sig. Han hade resväskor med sig och sa att han skulle med till England och frågade om vi kunde hjälpa honom, vilket vi mer än gärna gjorde. Han var även till stor nytta under scoutingen då hade sa vilka spelare som var bra på vad, mer än vad vi redan visste innan. Han sa även att det fans bra sponsorer som han kunde knyta till sig om han skrev på för Millwall. Och även nytt blod i ledarstaden."


"Solen gassade på och klockan borjade sakta ticka mot kvällning. Vi tre satt på hotellet och småpratade om nästkommande dagar och lite om framtiden. Alla tre höll med om att framtiden var ljus. Laget kommer att utvecklas och bara bli bättre. Ekonomin är bra och kommer bara bli bättre. Ilyaz skulle kolla med en klubblös akademi, alltså en ungdomsakademi för turkiskatalanger som inte är anknuten till någon proffsklubb i Turkiet. Utan det är ett eget "lag". Talangerna spelar för akademin, och heter Beltürk Fotboll Akademy. Vilket skulle vara ett stort plus om det gick igenom."


Så sa en energifull Nema21 från ett varm Turkiet.


Vi har ännu inte fått något uttalande från honom efter resan, men det kommer nog inom kort. Det verkar i alla fall gå bra på alla håll och kanter nu för Millwall, vilket glädjer alla!
                                                  

   Reporter: Anton_S.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Barclays Daily Report - 13 februari 2011 19:47

Resan Genom Barclays Premiership 2 - Av Hamm3RoX. ...

Av Barclays Daily Report - 13 februari 2011 19:36

  Sunderland AFCPremier League, Barclays PremiershipManager: Anton_S.Den här säsongen är snart slut, den har gått riktigt fort! Och ungdomsslaget från norra England Sunderland AFC är fortfarande segerlösa i Premier Leagues botten. Ska dem lycka t...

Av Barclays Daily Report - 26 januari 2011 13:18

Den 8:e omgången av Barclays Premiership har äntligen gått av stapeln och de har bjudits på några riktigt rafflande toppmöten i alla divisioner som har varit riktigt jämna, 7 av 20 matcher har slutat oavgjort och sen har vi haft några riktiga ...

Av Barclays Daily Report - 9 december 2010 21:14

  Leyton Orient FC.Premier League, Barclays Premiership.Manager: RobiN_1337Hej RobiN_1337 GRATTIS TILL FÖRSTA PLATSEN! Hur känner du dig nu efter att du vunnit Premier League för första gången? Du har ju varit nära men aldrig riktigt lyckats. Känn...

Av Barclays Daily Report - 1 december 2010 21:14

  Stoke City FC.League Two, Barclays Premiership.Manager: Hamm3RoX Efter att Hamm3rox tagit över laget och köpt några erfarna spelare så står det nu klart att man satsar för framtiden, detta bekräftas även efter styrelsens och Hamm3rox senas...

Sök i bloggen

Fråga mig

1 besvarad fråga

Presentation

Här kommer det komma upp intressanta pressmeddelanden om lagen i Barclays Premiership.

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards