Barclays Daily

Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

Läget i laget!

Av Barclays Daily Report - 17 juli 2010 11:40

 
Stoke City FC

Championship, Barclays Premiership.
Manager: Nema21

Läget i laget!
Efter en stadig förändringsrapport så ser läget stabilt ut i laget. Men det är inge lugn och ro i laget, utan det är i full gång med spelarförsäljning och kontraktskrivning, men det är väl som det ska vara innan säsongsstart.

Förändringsrapporten var för den mesta dels positiv och det enda som var akut var en målvakt. Med lite scoutning och träningsrapporter så hittade klubben en intressant målvakt som de genast gick till attack på. Det gick inte länge förens den kontraktlöse Kaspar Gerdin skrev på för Stoke. Ligaledningen blev i extas och fansen blev måttligt förvånade men glada över en sådan bra värvning. Nu är det bara upp till bevis för Kaspar. Kaspar är en 24 årig målvakt som är giftig när det gäller straffar. Han gick kontraktlös från Danmark där han spelade i 2 säsongar och under första säsongen var han given förstemålvakt. Men sedan åkte han på en massa skador och blev borta och ansågs som överflödig. Stoke snappade upp historian och nu är han här.

Det ser ganska bra ut i spelartruppen just nu. Men om det ska bli bättre så krävs det en till klippa på anfallet, det ser inte klent ut men det skulle kunna bli bättre. I och med försäljningen av den 18åriga målvakten så kommer det in lite extra pengar som kanske kan användas till ett spelarköp. Men det kommer nog att bli några diskutioner om vad pengarna ska användas till. Om man ska se till hela laget så ser det bäst ut bakåt, många bra backar samt målvakten. Mittfältet ser helt ok och somsagt anfallet kan bli bättre.

Något som skulle vara bra för laget var om det kom in några talanger, inte som kanske ska gå in direkt i startelvan, utan några som testas varje match. Det finns redan 2 i laget och dem har gjort det relativt bra. Så talanger vore ett lyft, det ger mer åskådare vilket ger mer klirr i kassan. Vilket tillslut ger en stabil ekonomi. Ekonomi som är en viktig femma i ett lag.

Om vi återgår till hur spelartruppen ser ut nu, och med spelaridéen som coachen har så går det i rätt riktning. Ni har redan läst att det ser bra ut bakåt, det är så man bygger ett lag. I alla fall i hans syfte. Har man det tryggt bakåt, så känns det alltid säkrare för de offensiva spelarna att lira boll. Även om det inte är bra att tappa en boll så att motståndarna kan kontra, så känns det tryggare att man får hjälp bakifrån.

En 4-4-2 uppställning känns mest logiskt just nu, men det kan kommas ändras. Det får man se när säsongen är i full rulle. 4-4-2 är inget som är bestämt, utan det är bara ett rykte. Men ser man över spelartruppen så ser det logiskt ut. Om det inte blir mer defensivt än så.

Så allt ser bra ut, om inte klockrent. Förbättringar finns det alltid att göra i ett lag, men det är inget som de ska tänka på idag, eller imorgon. Just nu är spelarna på semester. Coachen har tagit med alla spelare till Mallorca där de får sola, bada och bara ta det lugnt i några dagar till. Sen blir det hårdträning inför första träningsmatchen mot Mallorcas B-lag. Dagen efter blir det flyg hem för att träna och ladda upp inför säsongspremiären. I och med klivet upp så spekuleras det från olika håll om hur Stoke ska klara sig i den näst högsta divisionen. Vissa tror på succé, andra tror att det blir ett mitten lag. Men skulle inte en mitten placering vara helt okej? Tydligen inte, men det återstå att se hur det kommer att sluta. Det kanske inte blir något vidare avancemang och det tror jag inte laget har som prio ett just nu, utan det är att säkra kontraktet för vidare spel i Championship.

Vi på redaktionen anser att bara de håller sig kvar i Championship har det uppnått ett mål. Sedan kan det fortsätta att bygga vidare, något som det säkert just nu har i sina tankar. Något som det ser som ett mål. Vi vet inte efter som vi bara spekulerar, men det känns högst troligt. Man kan bara ha högre mål, om man är nära ett. Go Stoke City!

/ Evening Stoke News

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Barclays Daily Report - 13 februari 2011 19:47

Resan Genom Barclays Premiership 2 - Av Hamm3RoX. ...

Av Barclays Daily Report - 13 februari 2011 19:36

  Sunderland AFCPremier League, Barclays PremiershipManager: Anton_S.Den här säsongen är snart slut, den har gått riktigt fort! Och ungdomsslaget från norra England Sunderland AFC är fortfarande segerlösa i Premier Leagues botten. Ska dem lycka t...

Av Barclays Daily Report - 26 januari 2011 13:18

Den 8:e omgången av Barclays Premiership har äntligen gått av stapeln och de har bjudits på några riktigt rafflande toppmöten i alla divisioner som har varit riktigt jämna, 7 av 20 matcher har slutat oavgjort och sen har vi haft några riktiga ...

Av Barclays Daily Report - 9 december 2010 21:14

  Leyton Orient FC.Premier League, Barclays Premiership.Manager: RobiN_1337Hej RobiN_1337 GRATTIS TILL FÖRSTA PLATSEN! Hur känner du dig nu efter att du vunnit Premier League för första gången? Du har ju varit nära men aldrig riktigt lyckats. Känn...

Av Barclays Daily Report - 1 december 2010 21:14

  Stoke City FC.League Two, Barclays Premiership.Manager: Hamm3RoX Efter att Hamm3rox tagit över laget och köpt några erfarna spelare så står det nu klart att man satsar för framtiden, detta bekräftas även efter styrelsens och Hamm3rox senas...

Sök i bloggen

Fråga mig

1 besvarad fråga

Presentation

Här kommer det komma upp intressanta pressmeddelanden om lagen i Barclays Premiership.

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards